MediaPadin käyttöä mokkulana

Ostin teiltä Huawein pädin ja liittymän wi-fi-yhteydeksi tietokoneelle. En vain keksi, miten homma toimii. Miten saan koneeni tunnistamaan verkon? Käytössä Mac.
Kirsi Sundell Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hmmm...

Siinä Huaweissa on ymmärtääkseni Android-käyttöjärjestelmä.

Katso laitteen verkkoesetuksista onko sieltä mahdollista aktivoida ns. hotspot. Hotspot on WiFi-tukisasema. Sitten katsot sen asetuksista tukiaseman nimen ja salasanan , jotka voit yleensä hotspotin määrittelyn yhteydessä määrittää itse.

Sitten vain hotspot päälle ja samoilla tietoilla yhdistät tietokoneen siihen.