Siirry uusimpaan kommenttiin

meillä on 200 mbp nopeus tolattu mutta saan vain 20 mbp?!

me ollaan tilattu 200 mbp rajaton liittymä ja kun teen speedtestin niin sen download on 20 mbps ja upload 3. onko nää normaalia vaiko hijausta??
Kristian Turtiainen

Kommentit

 • Hei!

  Yhteytesi kuulostaa maksiminopeuteen nähden hitaanlaiselta. Kuitenkin esimerkiksi 200M 4G yhteyden latausnopeuden vaihteluväli on 4 – 200Mbit/s. Tavanomaiset nopeuden vaihteluvälit löydät osoitteesta https://www.dna.fi/nopeustesti.

  Suosittelen olemaan yhteydessä maksuttomaan vikanumeroomme p. 0800 300 500, niin päästään tutkimaan yhteyttäsi tarkemmin.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Mobiilinopeudet on "hijausta". Kullakin nopeusluokalla pitäisi olla omat asialliset vaihteluvälit esim. minimi 50 % maksimista.
  PW
 • Tuo 50% nopeuslupaus vaatisi verkon tutkiskelun myyjältä aina asiakaskohtaisesti ja sitten tulee kyseeseen vielä, että halutaanko kotioloissa saada joku nopeus vai reissussa.

  Jos lähin masto on esim. vain 800MHz tukiasema (Jotka on poistumassa kovaa vauhtia kyllä jo.) Siitä ei voi saadakkaan kuin se n.100 megaa ja mitä kauemmas mennään ja mitä ruuhkautuneempi, tulos voi olla tuota 20 megaa ihan hyvin. Tälläiseen paikkaan ei sitten kannata sitä nopeampaa liittymää ottaa, kun se ei voi toimia sillä ostetulla max.nopeudella. Jos vain se kotiolosuhteiden mukaan mennään.

  Sitten vielä kun otetaan laitteiden tuki, olosuhteet ym huomioon, ei tuollaista nopeus lupausta voi kukaan antaa mitenkään.
  Pena

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.