Mersun command onlinen asetukset

Hei!
En saa yhteyttä muodostumaan puhelimeni ja comman onlinen välillä. Puhelut yms. toimii, mutta nettiin en pääse (connection failed). BlueDUN on käytössä.

Oheisessa kuvassa olevilla asetuksilla yritin. Tämän löysin mersufoorumilta:
https://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?t=201746. Jollain oli ollut sama ongelma. Ja se ratkesi, kun otti tuon BlueDUNin käyttöön. Minulla ei toimi normaali bluetoothila eikä BlueDUNilla.

-Onko noissa kuvassa näkyvissä asetuksissa jotain väärin? Command online ei löydä automaattisesti DNA:ta. Vain Elisa, Sonera ja Åland löytyy listasta.
Matti Niskanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Nimipalvelinten osoitteet ovat varmaan vuosien varrella vaihtuneet. Nuo 217-alkuiset taisivat olla käytössä vuoteen 2011 saakka? Kokeile päivittää asetukset nykypäivään:

ensisijainen DNS: 062.241.198.245
    toissijainen DNS: 062.241.198.246

Dna:lla ja Elisalla ei ole omia verkkoja Ahvenanmaalla. Jos olet siellä, käytä Ålcomin verkkoa. Vanhemmissa laitteissa se voi näkyä myös nimellä ÅMT tai AMT.
    irritus