Mesh asennus

Hei, minulla on nyt asennettu kotiin Mesh-verkko. (Netgear Orbi AC2200 tri-band Mesh WiFi 3-pakkaus ). Netti toimii nyt nopeammin. 😀 Meshiin on nyt liitetty kodin tietokoneet ja kännkyät. Kannattaako minun nyt sulkea modeemin 24. g ja 5 g verkot, jotta signaali välittyisi vain Meshin kautta. (Modeemini malli on Huawei Model 81715s-23c)

Yt Markus
Markus Kopperoinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mesh käyttää niitä verkkoja toimiakseen
    Tuomas Raatikainen
  • No ei sitä nyt niin kannata kytkeä, että on langaton toistin ekan matkaa. Kaapelilla kiinni B715 se pääreititin, jos vaan mahdollista.

Wlanit voi sulkea Huaweistä häiritsemästä, jos ei ole käyttöä.
    JJJ
  • Hei,
    Kytketäänkö reititin esim. jo olevaan Huawei B715 modeemi/reitittimeen kaapelilla vai ilman ja satelliitit siitä eteenpäin singnaalin etäisyydelle ?
    2-kerroksinen n.250 M2 talo. Välipohja metallilevy päälle valettu betoni.
    Haasteellinen !!

Juha Niemi