mesh asetussivuja

Yhteytesi ei ole salattu
Sivustolle 192.168.101.1 hyökännyt taho voi yrittää varastaa tietojasi (esimerkiksi salasanoja, viestejä tai luottokorttitietoja). Lisätietoja

NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

tuollainen teksiti tulee kun yritän menneä asetussivuille
esa myrttinen

Kommentit

• Hei Esa! Kyseessä on yhteys tietokoneesi ja modeemin/reitittimen välissä ethernet piuhalla, tämä ei siis missään välissä pyörähdä internetin puolella.

Nettiselain varoittaa salauksen puutteesta koska se luulee kyseessä olevan nettisivu, voit siis jättää ilmoituksen huomiotta