Mezzo Live HD kanavan ohjelmatiedot - missä?

Mixasin juuri pakettiini Mezzo Live HD kanavan.
Etsin oppaastanne kanavan ohjelmatietoja, mutta en löytänyt sieltä kuin Mezzo kanavan ohjelmatiedot.
En myöskään löytänyt netistä kanavan ohjelmatietoja.
Mistä ne löytyy?

Kommentit

• Hei PW!

Kiitos huomiostasi. Välitämme eteenpäin pyynnön saada myös Mezzo Live HD -kanavan ohjelmatiedot ohjelmaoppaaseemme.

Toistaiseksi Mezzo Live HD:n ohjelmatiedot löytyvät ainakin kanavan verkkosivuilta osoitteesta mezzo.tv/en/tv-schedule .
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kiitos!
    PW
  • Voisitteko samalla korjata ohjelmaoppaassanne olevan vian?
    Jos poistan ohjelmaoppaasta kaikki kanavat - kahta lukuunottamatta, niin se toimii.
    Jos sitten lisään ohjelmaoppaaseen vielä yhden kanavan, lisätty kanava tulee näytölle, mutta vasemmalla olevalla väkäsellä ei pääse katsomaan kolmannen kanavan ohjelmatietoja.