MF286 + erillinen reititin, ipv6 ongelma

MF286 on siltaavassa tilassa ja antaa julkisen ipv6-osoitteen, jos läppärin lan1/wan-porttiin. Mutta kun tuohon porttiin liittää ulkoisen reitittimen, reititin ei jaa julkisia ipv6-osoitteita laitteillen. Eikä myöskään näytä saavan ipv6-verkkoa dna:lta päin. Missähän voisi olla vika? MF286 kuitenkin jakaa ipv6 osoitteita, jos se on reitittävässä tilassa.

Kommentit

• Reitittimen asetujsissa vikaa tai se ei tue IPv6:tta.
    PW
  • DNA:n mobiiliverkossa pääte saa korkeintaan yhden /64 allokaation. Jotta reitittimesi voi jakaa tämän allokaation sisältä osoitteita verkkoosi - joko stateless autoconffina (SLAAC) tai DHCPv6:n avulla - täytyy sen tietää tämä allokaatio. Mobiiliverkoissa stämä tapahtuu DHCPv6:n avulla.

Varmista että DHCPv6 toimii reitittimen ja mobiiliverkon välillä 'sillan' yli. Koska mobiiliverkko antaa vain yhden /64 allokaation, on tärkeää myös se, ettei modeemin oma DHCPv6-asiakas pyydä sitä ensin, haalien sen itselleen.

En pääse MF286een tai muuhunkaan ZTE:n laitteeseen käsiksi kokeillakseni tätä itse.
    AP