MF286 internet-yhteys todella huono

MF286 mokkulan nopeus on todella huono. Ei ketään muita ole netissä, ja silti speedtesti antaa alle 5mbps tuloksen... Mikähän voisi olla kyseessä, kun nopeuden pitäisi olla 50 mbps??

Kommentit

• 4G -verkossa nopeuden vaihtelu on normaalia, mutta normaali vaihteluväli on 5 Mbit/s ylöspäin aina liittymätyypin 50Mbit/s maksiminopeuteen saakka.

Kannattaa ensimmäisenä testata resetointi eli palauttaa mokkula tehdasasetuksille (ohjeet https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286#asetukset), josko siitä olisi apua.Jos tästä ei ole apua, vaan yhteysnopeus on jatkossakin huono, olisitko asiakasapalveluumme 044 144 044 (ma-pe 8 - 18, la 9 - 16.30) yhteydessä ongelman jatkoselvittämiseksi, kiitos.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Siellä netissä on aika paljon porukkaa 😀 , Eli kaikki ketkä siinä samassa tolpassa on vie sun kaistaa...