MF286 ja TV:n yhdistäminen kaapelilla ei onnistu

Hei!
Minulla on ollut pitkään kyseinen modeemi Samsungin TV:ssä kiinni ja se on toiminut moitteettomasti. Tänään kesken käytön yhteys katkesi enkä enää saa yhteyttä toimimaan. Samaan aikaan Chromecast toimii kaapelilla sekä TV wifin kautta. Kun yritän valita kaapeliyhteyttä, ei TV onnistu asettamaan IP:tä automaattisesti (valittaa ”dna ip-osoitteen asetus epäonnistui”)

Mikähän mahtoi katkaista yhteyden yhtäkkiä? On kokeiltu bootteja ja kaapeleiden vaihtoa.