MF286 ja TV:n yhdistäminen kaapelilla ei onnistu

Hei!
Minulla on ollut pitkään kyseinen modeemi Samsungin TV:ssä kiinni ja se on toiminut moitteettomasti. Tänään kesken käytön yhteys katkesi enkä enää saa yhteyttä toimimaan. Samaan aikaan Chromecast toimii kaapelilla sekä TV wifin kautta. Kun yritän valita kaapeliyhteyttä, ei TV onnistu asettamaan IP:tä automaattisesti (valittaa ”dna ip-osoitteen asetus epäonnistui”)

Mikähän mahtoi katkaista yhteyden yhtäkkiä? On kokeiltu bootteja ja kaapeleiden vaihtoa.

Kommentit

• Moi,

Käytätkö nettiä muissa laitteissa, toimiiko se niissä normaalisti?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Kuten mainitsin kaapelilla toimii chromecast ja wifillä muut laitteet.
  • Teitkö siis pelkän mokkulan uudelleen käynnistyksen vai resetoinnin? Kannattaa tehdä ihan tehdasasetusten palautus mokkulalle ja sen jälkeen määritellä yhteys kokonaan uudelleen televisioon. Kannattaa myös resetoinni jälkeen tarkistaa mokkulan päivitykset ja muut asetukset samalla kuntoon, ohjeet löydät: https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286#asetukset
    DNA Hanna palveluasiantuntija