Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

MF286 käyttö akulla SW

Hei,

Kuinka tuota laitetta käytetään akulla? Laitoin akun paikoilleen ja annoin sen latautua pari tuntia. Sen jälkeen otin laitteen pois seinästä ja yritin käynnistää uudelleen akulla. Mitään ei kuitenkaan tapahdu.

Akun valo siis vilkkuu kun laitteessa on akku ja johto seinässä. Mutta se ei siis silti näytä toimivan pelkällä akulla.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.