mi pro 2 sähköpotkulauta

Mi Pro 2 potkulauta ei lukuisista Mi Home:n latauksista ja poistoista ( muitakin Play kaupan sovelluksia kokeiltu, kelvollista QR-koodia ei löydy, etupyörässä oleva koodi ei suostu koodautumaan) suostu muodostamaan pysyvää Bluetooth yhteyttä ja poistamaan demotilaa käytöstä. Puhelin on Huawei 30 Pro ja Potkulauta kyllä näkyy sovelluksessa ja sen saa lukittua / aukaistua, myös akun varaus, vauhti ym. näkyvät. Piippaus jatkuu, lauta ei etene, eikä puhelimen bluetooth laitteiden luetteloon lautaa saa.
Esa Kuokkanen Ilmoita asiaton sisältö