Xiaomi Mi 9T

Onko tietoa onko/milloin Xiaomi mi9t 128gb tulossa myyntiin?

Kommentit

• Ennakkotilasin kyseisen puhelinmallin 5.7.2019. Toimitukset alkoivat tai ainakin piti alkaa 8.7.2019. Tuolloin sain viestin, että toimitusvaikeuksien vuoksi toimitukset alkavat seuraavalla viikolla. Viikko meni, eikä ole vieläkään kuulunut mitään.
    64 GB mallia näyttäisi olevan DNA:n verkkokaupasta saatavilla, mutta 128 GB mallia ei.
    Taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun ennakkotilaan yhtään mitään...
    Olli
  • Hei!

Xiaomin ennakkomyynnissä olevien uutuuspuhelimien toimitusajoista on poikkeuksellista toimitusviivettä. Ikävä kyllä tarkempaa tietoa toimituksia koskien emme pysty juuri nyt antamaan, mutta pyrimme saamaan laitteet ensin ja  mahdollisimman pian ennakkotilauksen tehneille.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Nyt on kolme viikkoa kulunut siitä, kun ennakkomyyntitoimitusten piti alkaa. Vieläkään ei ole kuulunut mitään tosta 128 GB mallista. Olisi varmaan tullut nopeammin suoraan Kiinasta tilaamalla.
    Olli
  • Xiaomin ennakkomyynnissä olevien uutuuspuhelimien toimituksissa on tällä hetkellä poikkeuksellista toimitusviivettä. Olemme nyt saaneet ja pystyneet toimittamaan asiakkaille seuraavia malleja:
    • Xiaomi Mi 9 EU 6+64 Piano Black
    • Xiaomi Mi 9T EU 6+64 Carbon Black
    • Xiaomi Redmi Note 7 EU 3+32 Nebula Red
    • Xiaomi Redmi Note 7 EU 4+64 Space Black
    Muiden puhelinmallien osalta emme ikävä kyllä pysty vahvistamaan toimitusaikaa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tänään on kulunut viisi viikkoa siitä, kun toimitukset piti alkaa. Vieläkään ei ole kuulunut mitään 128 GB mallista. Homma alkaa kyllä mennä jo hieman naurettavaksi. Kuinka kauan sitä puhelinta pitää vielä odottaa?
    Olli