MicroSIM

Ostin Verkkokauppa com:sta DNA pre-paid SIM kortin, joka piti laittaa LENOVO P70 kännykkään (Mikro-SIM). Miksi tuommoinen puhelin, koska siinä on mahtava akkukesto 4000 mAh, menee 3 viikkoa latauksella, jos ei puhu 24 h.
Ongelmaksi kuitenkin tuli, että en saanut Mikro-SIM korttia mahtumaan puhelimeen. Eipä saanut teidän myyjät T:reen Koskikeskuksessakaan. Eivät antaneet rahoja takaisin, käskivät mennä Verkkokauppaan. Sinne ei ole bussiyhteyksiä Ylöjärveltä, joten kortti on yhä minulla. Soneralta sain Mirko-Sim kortin joka meni puhelimeeni ilman vaikeuksia.

Miksi DNA Mikro-SIM on liian iso ja miksi myyjät eivät sitä vaihtaneet?

Jorma

Kommentit

• Hei Jorma!

Irrotithan korttiaihiosta varmasti oikean MicroSIM-kortin? Valitettavasti prepaid-liittymän vaihtokortteja ei ole saatavilla liikkeistä, vaan nämä tätytyy aina tilata asiakaspalvelusta.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ihan varmasti ja sitähän kokeilivat ja ihmettelivät dna:n omat riskit miesmyyjät, eikä se siltikään mennyt siihen koloseen. Taisivatpa kokeilla molempia reikiä.
    Että tommonen juttu.
    Jorma

• Siihen pääkysymykseen ei tullut vastausta. Miksi dna mikro sim kortti on liian iso, mutta soneran vastaava sopi puhelimeeni??? !!!
    Miksi epäilette minun koettaneen väärällä kortilla, koska teidän kkaksi miesmyyjäänne teivät samalla kortilla kokeilun. Se kortti on vieläkin täällä Ylöjärvellä nähtäväna, mutta myymäläänne ei ole enää lähialueilla.
    Asiakasko on aina väärässä?

jorma

• SIM -korttien koot ovat kaikki samaa kansainvälistä standardia joten ei tuolle ole oikein mitään järkeenkäypää selitystä.

Miten tuo kortti ei tarkalleen mahtunut puhelimeen, onko kortti liian paksu vai leveä? Onko korttien koossa selvästi eroa jos vertailet sitä vierekkäin Soneran kortin kanssa?