Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Microsoftin palvelut muun käyttöjärjestelmän puhelimessa

Vanhat Windows-puhelimet alkavat tökkiä kun sovelluksia ei enää päivitetä eikä uusia tule. Mahtaako onnistua, ja jos mahtaa niin miten, Microsoftin palvelujen käyttö (Outlook-sähköposti ja kalenteri, yhteystiedot ja OneDrive-pilvipalvelut) uusien puhelimien kautta?
Pekka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.