Mihin annetaan palautetta huonosta asiakaspalvelusta

Soitin dnalle hommatakseni netin uuteen asuntooni. Myyjä suoraan sanottuna huijasi minua ja vieläpä kolmekin kertaa. Ensinnäkin hän väitti, että vanha maksettu modeemi joka minulla oli täytyi palauttaa. Toiseksi hän väitti,että toinen vanha modeemini ei sovellu ja täytyy ostaa uusi. Vanhan maksetun modeemin palauttaminne kuulosti kummalliselta, siispä soitin uudelleen ja kävi ilmi että modeemia ei tarvitse palaittaa, toinen vanha modeemini soveltuu uuteen nettiliittymään ja kävipä vielä ilmi että edellinen myyjä oli laittanut netin HETI voimaan vaikka sanoin selvällä suomenkielellä, että tarvitsen uuden alkamaan ensi kuun alussa vasta.

Elikkäsiis onneksi dna:ltä löytyy kuitenkin jokunen hyvä myyjä, joka korjaa vääryydet.
Anonyymi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Kiitos palautteestasi, tämä tulee perille esimeriksi täältä tukifoorumin kautta. Halutessasi voi laittaa meille vielä viestiä Oma DNA -sovelluksen tai Minun palveluni kautta, niin saamme tämän palautteen virheellisistä toimintatavoista tiedoksi kyseiselle palveluneuvojalle sekä hänen esimiehelleen ja voimme välittää kiitoksen erinomaisesti toimineelle toiselle palveluneuvojalle.

Pahoittelut vielä siitä, että sait ensimmäisellä yhteydenotollasi huonoa palvelua ja virheellistä tietoa. Hyvä, että olit meihin vielä uudelleen yhteydessä ja tällä kertaa asiat saatiin hoidettua kuntoon aivan kuten kuuluukin. Jos sinulla herää vielä kysymyksiä palveluihin liittyen, autamme mielellämme myös täällä tukifoorumilla.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kuinka poistan viestim utan att öppna den den?
    Timo
  • Etkö lukenutkaan edellistä viestiäni? Onnko taass kestustelussa huonosti heikosti ihan seinästä ohjelmoitu robotti? Vastaa, mikäli kykenet!
    Timo
  • Hoo ja Pee, Suomen kielellä: Haista paska tällaisen palvelun  tekijä. Mutta.. vastaisitko kysymykseeni.
    Timo
  • Vastaa inhimillisen odotusajan puitteissa.
    Timo
  • Miksi tällainen toimimaton yhteydenottoväine on luotu? Osaatko suomea? Vad heter du? Jos palvelu toimisi, tarkoitan siis Welho-postia,  siinä olisi selkeä palautemahdollisuus.
    Timo Vielä Kerran