Mikä liittymä käytössä?

Kysymys, mikä minua askarruttaa: mikä liittymä minulla on? Voinko käyttää nettiä Amsterdamissa samalla tavalla kuin Suomessa ilman lisämaksuja? Esim whatsapp puhelut?

T. Heidi

Kommentit

• Hei Heidi!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakas- tai muita yhteystietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Oman liittymäsi voit tarkastaa joko Minun palvelustani tai Oma DNA -sovelluksesta.

Mikäli sinulla on käytössä liittymä jossa on EU-datapaketti niin tällöin mitään lisämaksuja ei tule kunhan käyttö ei ylitä paketin sisältämää datamäärää. WhatsApp puhelut käyttävät myös datayhteyttä. Lisää EU-roamingista täällä.

Voit seurata puhelimen asetuksista kuinka paljon puhelin on käyttänyt tiedonsiirtoa. Nämä laskurit kannattaa nollata kun lähtee reissuun, niin voit helposti seurata matkan aikana kuinka paljon olet käyttänyt tiedonsiirtoa.