Siirry uusimpaan kommenttiin

mikä olisi halvin prepaid mokkuulaan

terve.

haluaisin halvan vaihtoehdo preppaidiä mokkulaan (joka dna lukittu) tuollainen 0.5/5M / 180 päivää kiinnostaisi koska käytän vain harvakseltaan nettiä.

en kuitenkaan saanut selvää onko tuo UP/DOWN load arvot vain miten toi 0.5/5 jakaantuu. yleensä taidetaan ilmoittaa down/up .


Kommentit

 • Moikka!

  Laitenetti 180 vrk (0.5/5 Mbit/s) tarkoittaa 0,5 Megan latausnopeutta ja 5 Megan lähetysnopeutta. Paketti on tarkoitettu esim. riistakameroihin jotka lähettävät dataa, mokkulakäyttöön paketti ei oikein sovellu hyvin hitaan 0,5M latausnopeuden vuoksi.

  DNA Dataprepaid soveltuu paremmin mokkulakäyttöön: https://kauppa4.dna.fi/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Prepaid/DNA-Dataprepaid/p/UPRE00003

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • DNA:n halpaoperaattori tarjoaa 6 eurolla 4 Gt 100M. Se voi toimia, mutta jo Windowsin päivitykset voivat sen äkkiä kuluttaa loppuun. Jos menet budjetilla, kannattaa tuo 0.5M-paketti ottaa puoleksi vuodeksi. Se on hidas, mutta rajaton. Kyseisellä nopeudella tekee YHTÄ asiaa kerrallaan ja se voi olla esim. YouTube. YouTube toimii maks. 360P-laadulla tällä nopeudella ja 320G Spotify soi mainiosti. Voi olla hidas jos teet joskus useita asioita kerrallaan, mutta satunnaiseen käyttöön täysin riittävä. 1M-nopeuksia saa Prepaideissa kilpailijoilta 9,90 eurolla.
 • Jos käytät sitä mokkulaa todella harvoin esim. vain päivänä tai parina kuukaudessa , niin ei kannata ottaa mitään pakettia.

  Itselläni on ihan tavallinen Super Prepaid mokkulassa ja käytän sitä päiväveloituksella , jolloin kustannukset ovat 0,99€/vrk käyttöpäivältä ja kuluja ei tule laisinkaan , jos et käytä. Liittymä pysyy voimassa aina vuoden viimeisimmästä latauksesta.

  Pakettien huono puoli on , että ne kuluvat , vaikka et käyttäisikään.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.