Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Mikä on mobiilimaksu ja miten se lopetetaan?

Mobilimaksun peruminen ja mistä se on tullut?

Kommentit

  • Hei Jukka, kyseessä on jokin puhelinliittymälläsi tekemä mobiilimaksu, esim. HSL sovelluksessa tilattu lippu.

    Laskun viimeisellä sivulla on tarkemmin eriteltynä palvelunumerot ja mobiilimaksut. Jos sinulla on laskun sisällöstä kysyttävää niin voimme asiakaspalvelussa p.044 144 044 katsoa tätä tarkemmin
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.