Mikä on mobiilivarmenteessa käytettävä koodi?

Koodi 4-8 numeron on numerosarja, jonka voit itse valita. Mobiilivarmenteesi sisältää kaksi tunnuslukua: ns. tunnistautumisavaimen, jota käyttämällä osoitat henkilöllisyytesi sekä allekirjoitusavaimen, jota käyttämällä voit tehdä sähköisen allekirjoituksen. Tunnusluku voi olla sama tai eri numerosarja näihin molempiin, päätät sen tunnusta luodessasi itse.

Huomaathan, että tunnusluku ei ole sama asia kuin PIN-koodi, jota puhelin kysyy käynnistyksen yhteydessä. Sitä ei myöskään ole esiasetettu muotoon 0000 tai 1234, vaan käyttäjän tulee luoda tunnusluku itse. Suositus on, että tunnusluku on minimissään 6 merkkiä.

Takaisin usein kysyttyihin kysymyksiin.