Mikä on tämä nettiosoite (http://192.168.1.1/html/guide.html)

Mikä on tämä nettiosoite (http://192.168.1.1/html/guide.html)
Jukka Voutilainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Modeemisi, reitittimesi tai langattoman lähiverkon tukiasemasi ohjesivu.
    irritus
  • Voiko tämä ohjesivu olla virus kun joillekin sivuille yrittää mennä niin ei pääse vaan tulee tämä sivu näkyviin.
    Harri
  • Hei Harri!

Modeemille on luultavimmin päivitys saatavilla jonka takia se ohjaa automaattisesti asetussivulle. Kun päivityksen on tehnyt niin yhteys toimii taas normaalisti.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija