Mikä on tämä uusi DNA TV?

Mikä on tämä uusi DNA TV?

https://uutiskirje.dna.fi/webApp/prodAPP254

Voisiko DNA:n edustaja tähän vastata.

Kommentit

 • Minä täytin tuon 3 viikkoa sitten eikä mitään ole saapunut vieläkään sähköpostiin! Mitään uutta dna tv tä ei siis saapunut.
  Kyllikki
 • Hei!

  Uudesta DNA TV:stä kerrotaan tarkemmin sähköpostilla kun muutos on ajankohtainen. Vielä joutuu siis hetken odottelemaan!
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Jos tilaan tuon "Uuden DNA TV:n" (mikä ikinä onkaan), muuttuuko sopimuskausi? Hinta ei ilmeisesti muutu, mutta kun minulla on määräaikainen sopimus, niin ei kai se aloita mitään uutta kautta?
  Kypeli
 • Tarkemmat tiedot (hinnat, ominaisuudet ja vaikutukset jos siirtää nykyiset tuotteet) julkistetaan kunhan uusi DNA TV tulee virallisesti myyntiin.
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • "HUOM: TÄMÄ LOMAKE EI OLE VIELÄ KÄYTÖSSÄ.
  VOIT TEHDÄ TILAUKSEN TÄMÄN SIVUN KAUTTA 3.2.2020 ALKAEN."

  Odotellaan siis vielä hetki... Kohta taitaa alkaa pukkaamaan uutta DNA TV:tä

  =)juha
  Juha
 • Olihan tuossa lomakeessa jo se virallinen julkistuspäiväkin:

  HUOM: TÄMÄ LOMAKE EI OLE VIELÄ KÄYTÖSSÄ.
  VOIT TEHDÄ TILAUKSEN TÄMÄN SIVUN KAUTTA 3.2.2020 ALKAEN.


  Eli reilu viikko vielä aikaa.  A-P
 • Se on tosiaan sinne lisätty. Aikaisemmin siinä ei ollut mitään päivämäärää. Paljonko laittasitte panosta, että on tuolloin toiminnassa 😀
  JJJ
 • Paineet 🤔 ja panokset 💥taitaa olla DNA:lla.
  Minä en tällä kokemuksella tässä vaiheessa tähän satsaisi.
  Pääasia että saisivat aikaan todella toimivan ja ennen kaikkea luotettavan sovelluksen. Mielenkiinnolla odotan mitä uusia ominaisuuksia tuo mukanaan
  Pertti O
 • Kyllä DNA varmaan tietää että heidän kilpailija tässä on Elisa Viihde. Ennen kuin voivat edes aloittaa kilpailua kunnolla, pitäisi heidän saada toi DNA Hub -boksi toimimaan kunnolla. Se on niin täynnä bugeja ettei kannata edes verrata Elisa Viihteeseen.

  Joten tässä vaiheessa toivon vain että vaihtaisivat tuon boksin toimivaan, millä tarkoitan parempaa rautaa ja toimivaa softaa (HOX, onko kukaan saanut 5.1 ääniä toimimimaan 4K Netflixin kanssa?).

  En kuitenkaan pidättele hengitystä. Oikeastaan ainoa syy miksi en vie asiaa eteenpäin ja vaadin sopimuksen purkamista toimimattoman tuotteen takia on että tällä paketilla saan nopean netin kotiin vähän halvemmalla kuin netti + Elisa Viihde.
  Kypeli
 • joku sovelluksen uusi versio, jossa tuskin muuta muuttunut kuin ulkoasu? älkää nyt sekoittako, että dna tv hubi muuttuisi paremmaksi sovelluksen myötä

  tuleeko tämä uusi dna tv edes hubiin, missään ei lue
  kyllikki
 • Nimenomaan ylhäällä lukee että tulee myös Hubiin.
  Kypeli
 • No ehkä nykyään lukee, linkin sisältö on muuttunut montakertaa.  eikä muuten tullut 3.2 tuli 13.2, mutta 10 päivää nyt on DNA:n hommissa yllättävän nopeaa toimintaa. Vaikkakin tämän piti tulla jo viime syksynä 😀
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.