Mikä tämä on

Itselleni ja muille on tullut tämä näkyviin jos olen koittanut mennä jollekkin tavalliselle nettisivulle niin koneella tai puhelimella eikä tätä ole koskaan ennen tullut vastaan. Onko tämä joku huijaus vai pitääkö se päivittää, että tuo lopettaa tulemisen?

Kommentit

• Hei Niko!

Kyseessä ei ole huijaus vaan laitteelle on tullut uusi päivitys joka on tehtävä ennen kuin pääsee jatkamaan. Nämä kannattaa aina tehdä pikimmiten, koska päivitykset parantavat laitteen tietoturvaa ja ominaisuuksia. Kyseinen toimenpide ei kestä kauaa eikä se ole vaikea tehdä.