Miksei chatti toimi?

Jarno Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jarno!

Mitä kautta yritit ottaa chatilla yhteyttä? Millä tavalla chatti ei siis toimi?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ei toimi teidän nettisivuilla. Ei löydy mistään mahdollisuutta ottaa teihin yhteyttä ja olisi erittäin tärkeää asiaa.
    Jarno
  • ja siis chatti "palkkia" ei ilmesty sivullanne
    Jarno
  • Hei Jarno!

Chat-painike on näkyvissä vain silloin kun on vapaita palveluneuvojia linjoilla. Tavoitat asiakaspalvelumme chatilla myös uuden Oma DNA -sovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • No eihän tuossa ole mitään järkeä, että pitäisi joku sovellus ladata tai odottaa chattipalkin vilahtamista, että tuurilla pääsisi chattiin.
    Jarno
  • Ihan samaa mieltä olen Jarnon kanssa! Ihan päätöntä asiakaspalvelua, jos nettisivuilla ei chattiin ole mahdollisuutta jonottaa. Nykyaikana on järjetöntä hoitaa muutamien lauseiden vaihtoa asiakaspalvelijat kanssa puhelimitse. Ei ketään kiinnosta jonottaa puhelimitse kuunnellen rätisevää musiikkia ja konemaista ääntä, joka kertoo minulle kymmenen sekunnin välein olevani jonossa. Tässä olisi kyllä DNA:lla kehittämistä, sillä DNA:n kilpailijoilla chattiin on mahdollista jonottaa. Asiakaspalvelun sujuvuus lisääntyy, jos chattiin panostetaan! En olisi saanut koskaan tietää tuosta DNA sovelluksestakaan, jos en olisi sattumalta löytänyt tätä keskusteluketjua.
    Antti
  • Palvelu huomattavasti huonompaa DNA:lla koska chat ei ole viikonloppuna käytössä 😔
    Jutta
  • Oma DNA -sovelluksen chat on avoinna 24/7 ja vastaamme siellä aina mahdollisimman pian asiakaspalvelun palveluaikojen puitteissa.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna.