miksei dna asiakaspalvelu vastaa puhelimeen eikä nettiin, haluan selityksen.

selitys
vuokko kovamäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Vuokko!

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä valitettavan ruuhkautunut. Puhelinpalvelussa keskimääräinen jonotusaika on tammikuussa ollut noin 7 minuuttia ja läpi pääsee kyllä, kunhan vain jatkaa jonottamista ruuhkatiedotteesta huolimatta. Sähköpostien osalta vastausviivettä on tällä hetkellä useampi arkipäivä, joten nopeimmin vastauksen saa puhelimitse tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • ei kukaan jaksa odottaa yli puolta tuntia , koska asia on kuitenkin kiireellinen, jaksaisitko itse. KORJATKAA ASIA .
    vuokko kovamäki
  • Kyllä vastaa nopeasti. Lisäksi palvelu erittäin ystävällistä. Vuokon ei tarvitse huutaa - ei auta asiaa.
    Tapio Aarnio
  • höpö höpö, liki 2 tuntia ooteltu taas, toista on esim elisalla, minuutti ja vastataan.tapiolla tainnu olla joku suora numero,,
    pekka
  • Yritin tätä viestiä lähettää sähköpostilla. Osoite ei toiminut. Lähetän se näin. Laskunne 11913902889 on maksamatta. Syystä, että liittyessäni asiakkaaksenne ei kerrottu, että sopimus Elisan kanssa on asiakkaan irtisanottava.Maksoin laskuni edelleen Elisalle. Nyt pyydän maksuaikaa 1.3.2020 asti ja muutoinkin eräpäiväksi toivon kuukauden 1 päivää.
    Yrjö Kumpulainen
  • Hei Yrjö!

Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta emme voi esim. laskutukseen liittyviä asioita hoitaa. Sähköpostia meille voi laittaa osoitteeseen palvelu@dna.fi (kannattaa huomioida muutaman päivän vastausaika). Sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot löytyy myös sähköinen yhteydenottolomake ja chat löytyy Oma DNA -sovelluksen kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna