Miksei verkko tallennuksia voi poistaa katsomisen jälkeen?

Siis kun olen tallentanut ohjelmia verkkoon niin katsomisen jälkeen niitä ei voi poistaa? Miksi?

Kommentit

• Kyllä minulla DNA TV:n verkkotallenteiden poisto on onnistunut.
  • Poistaa voi dnatv soveluksella kännykässä tai tabletissa ja tietokoneella dnatv nettisivuilta. HUB:lla niitä ei voi poistaa.
  • Miten teet sen poston? Kovalevy puolella on ruksi josta painaa niin ohjelma poistuu.

• Okei, eli hubilta ei poistaa. Miksei?

• Hubin ohjelmisto ei tue poistoa, toivottavasti joissakin tulevissa päivityksissä tulee korjaus.
  • Entä kun hubissa on täynnä 4000 tuntia, mitä sen jälkeen tapahtuu ellei tallenteita voi poistaa ?
  • Sitten ei voi enään tallentaa. Tallennukset pitää poistaa tietokoneella tai kännykällä.
  • Kiitos tiedosta Sami, minulle tuli tieto ettei tämä ole DNA virallinen vastaus, saako täällä sellaisia vai pitääkö soittaa ?
  • Soittaminen voi olla nopein tapa saada vastaus tai sitten facebookin viesti DNAn asiakaspalveluun.
  • Hei!

TV-hubilla verkkotallenteiden poistaminen ei ole tällä hetkellä tuettu ominaisuus. DNA TV -tallenteiden poistaminen onnistuu siis normaalisti joko sovelluksen tai selainversion kautta. Hubin kovalevylle tehtävien tallenteiden poistaminen onnistuu toki.
    DNA Hanna palveluneuvoja

• Moi Hanna, kysymys yksi : teen tallenne ' varauksia ' könnykästä. Pitääkö minun poistaa aikaisempia tallenteita jos 4000 tuntia täyttyy vai poistuuko ne automaattisesti ? Toinen kysymys : voiko 4000 tuntia ylittyä ( kuluttajan melkein mahdotonta laskea tunteja ) ? Eihän mahdollisilla yli 4000 tunnin tallenteilla ole lisähinta - ominaisuutta ? Kiitos tiedoista !!
  • DNA TV -sovelluksen käyttäjän tiedoista näkee, paljonko laitteeseen on ladattu tallenteita ja kuinka paljon on vielä tilaa, sekä näkee kuinka paljon itse sovelluksessa on tallennustilaa. Mikäli tallenta on 4000 tunnin edestä niin sovellus/sivusto ilmoittaa tästä ja uusien tallenteiden tekeminen onnistuu vasta kun käyttäjä on poistanut vanhoja tallenteita, ne eivät siis poistu automaattisesti. Tallenteet ovat katsottavissa kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat palvelusta automaattisesti.
    DNA Hanna palveluneuvoja

• Eli ellen poista itse tallenteita tuon 4000 tunnin kohdalla niin sovellus lopettaa tallenteiden teon ( en siis voi tehdä niitä enempää kuin tuon 4000  tuntia ) tai vaihtoehtoisesti DNA tekee sen kahden vuoden jälkeen ? Ymmärsinkö oikein ?
  • Ei pysty poistamaan kännykästä dnatv tallenteita. Vaatii päivittämään listan ja poistetut tulevat takaisin.
  • Hei Sami!

Tällä hetkellä ei ole ainakaan mitään yleistä vikaa tiedossa. Onko vaikutusta jos sovelluksen asentaa uudelleen?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Näköjään taas toimii tallenteiden poisto, eilen illalla ei millään toiminut.
  • Jaahas, juuri testasin ja sama vika täällä androidilla. Ne tallenteet poistuu joita on tulossa useita, eli aukeaa kansio, josta painaa pois pääktä tallennuksen,  mutta oli taas ilmestenyt jotain outoja tulevia ja niissä missä oli vain yksi jakso tulossa sai jatkuvan tallennuksen pois, mutta ei sitä yhtä tulevaa. Vaan se näkyy päälistalla aina vaan.

•  Olen laittanut tv:n tallentamaan ohjelmia ja katsonutkin jo muutaman. Miksi näitä tallenteita ei voi poistaa ja osa niistä ei näy edes tietokoneella tai kännykällä olevilla sovelluksilla. Eli niitä ei voi mistään poistaa. Maksanko siis siitä, että en voi tallentaa mitää sitten kun se 4000h täynnä kun ohjelmia ei voi tv:stä eikä sovelluksista poistaa.
  • Onko sinulla hubissa kovalevy? Ne tallennukset eivät verkossa näy. Muut verkkotallenteet pitää poistaa kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.
  • Ei ole kovalevyä vaan ainoastaan verkkoon tallentanut. Nyt löysinkin ne tallenteet tuolta kännykän sovelluksesta kun koko päivän niitä etsinyt. Mutta mikä toi juttu on ettei niitä voi tv:n kautta poistaa...
  • Dna hub ei sitä osaa tehdä, yksinkertainen syy. Ehkä jokin päivitys korjaa puutteen.
  • Wboxiin tuota poisto ominaisuutta ei koskaan tullut, joten DNA ilmeisesti olettaa sen olevan turha tai eivät vaan osaa. Ehkä se Hubiin joskus tulee (Ainakin versioon 2 😀 )
  • Dna tuki sivuston vastaus:
    Voiko verkkotallennuksia tehdä DNA TV-hubin kautta?

Kyllä voi. Verkkotallennuksia voi tehdä TV-hubin ohjelmaoppaan kautta. Pääset ohjelmaoppaaseen kaukosäätimen Guide-painikkeen kautta. Voit lisäksi tehdä tallennuksia, poistaa tai laittaa ohjelmia jatkuvaan tallennukseen DNA TV-mobiilisovelluksen kautta tai selaimella osoitteessa tv.dna.fi. TV-hubilla verkkotallenteiden poistaminen tai jatkuva tallennus ei ole tuettu ominaisuus

• Noh, ompahan kyl perseestä.
  • Täällä paljon tietoa:
    https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi​​​