Miksi 4g antaa vain 0.5 megaa latauskaistaa.

Eli Orimattilan Puolaajantiellä saan vain latauskaistaa 0.5 megaa vaikka minulla on 4h rajaton 100M. Tehkää nyt jotain tälle asialle. Kehtaatte väittää, että 4g kuuluu hyvin kaikkialle vaikka asia ei näin ole.

Kommentit

• Hei Jussi!

Kuuluvuusongelmissa pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Emme näin tukisivuston kautta voi tehdä kuulvuusongelmille mitään, eikä kyseessä ole yleinen vika alueella.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minullakin antoi ensi asunnossa 0.5 - 3 megaa normaalisti. Talo oli rinteen pohjalla. Mutta sitten kun muutin lähellä olevaan toiseen asuntoon (tasanteella, ei pohjalla), se antaa nyt 30megaa, eli ok. Voi olla joku tälläinen että on jossain peittoalueella tai asunto blokkaa jotenkin, koska sisällä asuntoa kun antoi 1megaa niin kun avasi oven niin tuli 7megaa.
    Juha