Miksi antenniverkon V Sport -kanavat ei näy dna hubin kanavalistassa

Hei, tilasin hubiin (1.0) Elisa viaplay premium paketin. Edellisen maksu-TV tilaukseni aikana hubi toimi salauksen purkajana ja pystyin katsomaan lähetyksiä ilman nettiviiveitä. Nyt näkyviin tulee ainoastaan ip-kanavat, eikä antennikanavia. Toisessa telkkarissa ne tulevat listalle esim kanavapaikalla 63, mutta ovat tietysti salattuja. Nettiyhteyden nopeuteen ei pysty vaikuttamaan, joten pitää vissiin perua koko tilaus