Miksi cmore ei toimi

Kommentit

• Hei Teija, tarkentaisitko hieman että millä tapaa tämä ei toimi? Onko kyse televisiokanavasta vai nettipalvelusta, saatko jotain virheilmoituksia?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Laitoimme c more  kanavapaketin cmore sport meillä jo onkin mutta mitään muita ei näy
  • No nytpä oli erittäin informatiivinen vikailmoitus Teijalla.
  • Avasin juuri puhelimen kautta cmoren, mutta se ei näy telkkarissani. Pyytää pin koodia.
  • Tarkennatko hieman millä laitteella katsot (Älytelevisio, Wbox, DNA TV-hubi?) ja mitä C Moren palvelua tässä tarkoitat, onko kyse C Moren kanavista, C More ohjelmakirjastosta vai C Moren omasta palvelusta?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tavallisella televisiolla, jossa on elisa viihde.
  • Jos olet tilannut DNA:n kautta C Moren kanavapaketin, ei tämän katselu valitettavasti onnistu Elisa Viihteen kautta, kyseessä kun on täysin eri palvelu. Saat kuvan tässä tapauksessa siirrettyä isolle ruudulle käyttämällä esim. Chromecastia