Siirry uusimpaan kommenttiin

Miksi DNA Turvapaketin kohta 'Sovellusten ja Tiedostojen Hallinta' ei aukene?

Miksi DNA Turvapaketin kohta 'Sovellusten ja Tiedostojen Hallinta' ei aukene? Ajan/avaan Turvapakettiohjelman 'Run as administrator' ja sitten kun klikkaan kohtaa 'Sovellusten ja Tiedostojen Hallinta', niin tulee ponnahdusikkuna, joka kysyy, että annanko F-Securelle luvan tehdä muutoksia tietokoneelleni, ja vastaan/klikkaan että 'Yes', niin sitten ei tapahdukkaan mitään (vaikka sillon pitäisi avautua uusi ikkuna sovellusten ja tiedostojen hallintaa varten). Ennen olen tehnyt tiedostoihin/kansioihin omia asetuksia/määrityksiä ja nyt haluaisin tehdä lisää määrityksiä uusiin kansioihin... miksi tämä ei onnistu?

Kommentit

  • Mihin pitää olla yhteydessä, että saa tähän apua ja vian korjattua?!?

    F-Secure:sta sanottiin, että ei voi auttaa, että ota DNA:han yhteyttä. Sen takia tänne tuon viestin kirjoittelin. Mutta ette vastaa mitään. Miksi? Meiliäkin lähetin teille tältä foorumilta löytyneeseen osoitteeseen. Sama homma, ei mitään vastausta.

    Edit: Poistettu kuva // DNA Ida S
  • Hei Jussi!

    Pahoittelut, että et ole saanut ongelmaan vielä vastausta! Tuo liittyy nyt luultavasti jotenkin järjestelmänvalvojan/pääkäyttäjän oikeuksiin. Kannattaa tässä tapauksessa olla yhteydessä puhelinpalveluumme numerossa 044 144 044 jossa tätä voidaan tarvittaessa selvittää myös teknisen tukemme avustuksella.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.