Miksi DNA Turvapaketin kohta 'Sovellusten ja Tiedostojen Hallinta' ei aukene?

Miksi DNA Turvapaketin kohta 'Sovellusten ja Tiedostojen Hallinta' ei aukene? Ajan/avaan Turvapakettiohjelman 'Run as administrator' ja sitten kun klikkaan kohtaa 'Sovellusten ja Tiedostojen Hallinta', niin tulee ponnahdusikkuna, joka kysyy, että annanko F-Securelle luvan tehdä muutoksia tietokoneelleni, ja vastaan/klikkaan että 'Yes', niin sitten ei tapahdukkaan mitään (vaikka sillon pitäisi avautua uusi ikkuna sovellusten ja tiedostojen hallintaa varten). Ennen olen tehnyt tiedostoihin/kansioihin omia asetuksia/määrityksiä ja nyt haluaisin tehdä lisää määrityksiä uusiin kansioihin... miksi tämä ei onnistu?

Jussi Koo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mihin pitää olla yhteydessä, että saa tähän apua ja vian korjattua?!?

F-Secure:sta sanottiin, että ei voi auttaa, että ota DNA:han yhteyttä. Sen takia tänne tuon viestin kirjoittelin. Mutta ette vastaa mitään. Miksi? Meiliäkin lähetin teille tältä foorumilta löytyneeseen osoitteeseen. Sama homma, ei mitään vastausta.

Edit: Poistettu kuva // DNA Ida S
    Jussi Koo
  • Hei Jussi!

Pahoittelut, että et ole saanut ongelmaan vielä vastausta! Tuo liittyy nyt luultavasti jotenkin järjestelmänvalvojan/pääkäyttäjän oikeuksiin. Kannattaa tässä tapauksessa olla yhteydessä puhelinpalveluumme numerossa 044 144 044 jossa tätä voidaan tarvittaessa selvittää myös teknisen tukemme avustuksella.