Miksi DNA TV app ei ole saatavilla AppleTV:lle?

Hei, otsikosta asia tuleekin ilmi. Miksi DNA TV app ei ole saatavilla Apple TV:lle? Elisan Viihde vastaavasti esim. löytyy. Koska sovelluksesta on jo iOS-versio, niin olisi varmaankin aika pieni työ tehdä myös tuolle medialaitteelle.

DNA on mielestäni hyvä firma, mutta sovelluspuolella on kyllä kehitettävää ja kiinniotettavaa muihin.

Arvostaisin kovasti jos sovellus tulisi saataville AppleTV:lle.
Harri Ilmoita asiaton sisältö