Miksi en pääse kirjautumaan omapalveluun.

Mikään ei käy,salasanaa ei hyväksy,ei anna vihtaa ,nyt lukee että tili lukittu jotain 10 onko tuntia vai vuotta. Olisin tarvinnut uudelleen asentaa tietoturvan. Sekin herjaa että kaikki käytetty osta uusi. Miten hitossa ostan uuden kirjautumatta. Ja en aja 50 km näillä densanhinnoilla.

Kommentit

• Hei Seija!

Mikäli tunnukset syöttää väärin 5 kertaa niin tunnukset ovat lukossa 10 minuutin ajan jonka jälkeen voi yrittää uudelleen. Mikäli ongelma on edelleen ajankohtainen, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta voidaan katsoa myös tuota tietoturvaa. Kiitos!

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija