miksi en saa wifi-yhteyttä älytelevisiooni tv-merkki LG? Muut laitteet toimivat moitteettomasti.

Läppäri ja tabletti toimivat reitittimen kautta hyvin mutta tämä uudenkarhea älytelevisio herjaa "ei wifi yhteyttä". Onko jotain tekemistä uusilla netti ja puhelinliittymillä jotka päivitettiin joku viikko sitten?

Kommentit

• Hei Tarmo!

Ongelma viittaa kyllä nyt television asetuksiin mikäli kerran muut laitteet toimivat reitittimen kanssa. Puhelinliittymien päivittämisellä ei myöskään tämän ongelman kanssa ole tekemistä. Kannattaa alkuun kokeilla ottaa television virtajohto hetkeksi irti ja katsoa löytyykö verkko sen jälkeen.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei! Tällä neuvolla tuli kuntoon,kiitos!
    tarmo Nyyssönen