miksi en saa wifi-yhteyttä älytelevisiooni tv-merkki LG? Muut laitteet toimivat moitteettomasti.

Läppäri ja tabletti toimivat reitittimen kautta hyvin mutta tämä uudenkarhea älytelevisio herjaa "ei wifi yhteyttä". Onko jotain tekemistä uusilla netti ja puhelinliittymillä jotka päivitettiin joku viikko sitten?

Kommentit

• Hei Tarmo!

Ongelma viittaa kyllä nyt television asetuksiin mikäli kerran muut laitteet toimivat reitittimen kanssa. Puhelinliittymien päivittämisellä ei myöskään tämän ongelman kanssa ole tekemistä. Kannattaa alkuun kokeilla ottaa television virtajohto hetkeksi irti ja katsoa löytyykö verkko sen jälkeen.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei! Tällä neuvolla tuli kuntoon,kiitos!
  • Yritimme yllä olevaa vinkkiä, Ei auttanut. Kotikaapelasennettiin taloon, antenni on poistettu kokonaan. pitääkö LG-tv:stä löytää joku kohta missä wi-fin saa päälle?
    Tässä on mennyt aikaa jo liikaa, ei enää naurata....
  • Hei Ulla,
    Toimivatko muut laitteet normaalisti samassa verkossa?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • 2 LG tv:tä toimii, iPAD ja Mac Book Pro toimii. Muissakin telkkareissa oli alkuun ongelmaa, etenkin Areenan kanssa, nyt ne on toimineet. Ongelma-tv (makuuhuone-tv) on nyt olohuoneen lattialla ja sitä on kokeiltu olohuoneen pistokkeisiin. Ei auta sekään.
  • Onko tässä telkkarissa kuitenkin aiemmin netti toiminut normaalisti ja sen on saanut yhdistettyä langattomaan nettiin?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei
    On joskus toiminut netti, Areena ja Netflix. On ollut myös toimimatta. Olen valittanut ostoliikkeeseen, dna:lle jne. Nyt se yrittää hakea wifiä, kts kuva.

Mikä ero näillä verkoilla on vasemmalla? Molemmat on langaton?

• Tuosta ylemmästä valinnasta valitaan siis nähtävästi pudotusvalikosta se, haluatko käyttää langatonta verkkoa vai ethernetkaapelin kautta. Ohje näkyy ruudulla oikealla.

Alempi valikkokohta näyttää sitten ilmeisesti saatavilla olevat langattomat verkot, kunhan se ne löytää.

Ongelma ei ole itse nettiyhteydessä, jos muut laitteet sen normaalisti löytävät, joten valitettavasti itse laitteen kanssa emme pysty tämän enempää auttamaan.