Miksi häiriötiedote kartta ei päivity vaikka vika on päällä?

Miksi häiriötiedotteet ja häiriötiedote karttaa ei päivitetä vaikka vika on päällä. Tästä on aiemmin jo annettu palautetta mutta mitään ei tapahdu. Onhan se ikävä näyttää että laitteet ja yhteydet ei toimi, mutta tämä on todella huonoa palvelua. Porvoossa toistuvasti netti yhteydet ja puhelut pätkii ja aina löytyy vika jonka korjaus vie useamman päivä. Hubi ei toimi ilman yhteyttä ja etätyöskentely mahdotonta. Miten vaikeaa on päivittää häiriötiedotteet? Taitaa olla aika katsella kilpailijoiden tarjonta.

Kommentit

• Hei Tomppa!

Ikävä kuulla, että siellä suunnilla on ollut vikoja paljon! Pahoittelut koituneesta haitasta!

Aivan kaikkia häiriöitä ja vikatilanteita ei välttämättä aina löydy häiriötiedotteilta, mutta pyrimme kyllä tiedottamaan huolloista ja häiriöistä mahdollisimman kattavasti sivuillamme varsinkin kun se koskettaa laajempaa aluetta ja käyttäjämääriä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Pienenä vinkkinä tämän voisi automatisoida, kun vikatiketti on auki niin päivitys häiriökarttaan. Asiakkaat näkee että vika päällä ja siihen on regoitu. Samalla vähenee asiakaspalvelun kuormitus kun jokainen ei ala erikseen soittamaan. Pieniä asioita joilla on kuitenkin suuri vaikutus.
    Tomppa
  • Kiitokset palautteesta! 👍