Miksi Huawei tabletti ja puhelin pysähtelevät DNA TV sovelluksessa

Huawei MediaPad M5 ja Honor 8 Pro. Molemmissa DNA TV sovellus pysähtelee jatkuvasti, etenkin katsottaessa C Moren urheilukanavia (Sports 1 / 2 ja Max). Molemmat laitteet nollattu uudestaan, mutta ei muutosta. Padissa Android 9 ja puhelimessa Android 10. Uusin ohjelmistopäivitys molemmissa, ja  uusin DNA TV versio. Sama ongelma Wlan ja 4G- verkossa

Kommentit

• https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/7b6fab11-b275-4ab1-ace5-37a244adff6d

*SNIP*
    Moni Android-käyttäjä on törmännyt sovellusten toimimattomuuteen. Sovellukset avautuvat, mutta sulkeutuvat heti, eikä niitä pääse käyttämään. Ongelma on vaikuttanut sovelluksiin ainakin maanantaista lähtien.

Ongelma vaikuttaa niin Googlen omiin sovelluksiin kuin kolmannen osapuolen sovelluksiinkin.
    *SNIP*

Ensio Käämi
  • Ei ole kysymys tuosta, ikävä kyllä. Olen ollut DNA TV asiakas jo monta vuotta. Kun vaihdoin ko laitteisiin, niin ongelmat alkoivat. Viime syksynä irtisanoin DND TV palvelun. Nyt haksahdin siihen taas, kun myyjä DNA:lta kertoi, että nyt toimii kaikilla laitteilla. Samsungin puhelimella kokeilin äsken> toimii moitteettomasti. Toivottavasti joku osaa kertoa mikä auttaa?
    Arto