Miksi MTV kanavilla ei enää näy kuulovammatekstitys vaikka dut on valittuna.

Esim. Hotelli svan ja bulets sarjoissa aluksi tekstitys toimi mutta loppui yht äkkiä. Kyselin asiaa MTV:ltä mutta sieltä päästä ei vikaa löytynyt. En yleensä katso noita suoraan vaan tallennan ne boxilla. Katsojan päässä mitään ei ole muutetti. Buutit ja tehdasasetusten palautukset tehty, ei apua. Ja koskee siis vain mtv ohjelmia. Boxissa on kuuloteksti perusasetuksena joten mm. Ylen kanssa ei mitään ongelmaa.
Jouni Juusola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jouni, onko tässä kyse mistä laitteesta ja koska viimeksi ominaisuus on toiminut MTV:n kanavilla?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Svanissa jaksot 1 ja 2 toimi vielä. Bullets taisi jaksot 8,9 ja olla missä ei toiminut enää.
    Laitteena HDThunder 6000 jonka viimeisin päivitys on kesältä 18, boxia ei päivitetä enää. Harmi että poistan tallenteet aina heti katselun jälkeen joten en voi enää tarkkaa aikaa sanoa. Mutta kerran viikossa nuo tulee joten toiminta lakkasi siis kolmisen viikkoa sitten. Svania kokeilin tallentaa myös Sub HD:ltä mutta sielläkään ei tekstitystä saanut vaikka valikosta valitsi dut. Boxissa on kuulovammatekstitys aina päällä joten mm. Ylen kanavilla ei tarvitse erikseen valita dut.
    Mitään asetusta ei täällä päässä ole muutettu, virtabuuttia kokeiltu sekä tehdasasetusten palautusta
    Jouni Juusola
  • Läppärillä katsottuna tekstitys toimii
    Jouni Juusola
  • Katso boxin asetuksista ollessasi MTV3 kanavalla, että kuulovammaisteksrtitys on päällä. Jospa boxi on niin fiksu, että se vaatii  kanavakohtaisen asetuksen toimiakseen.
    PW
  • Kanavakohtaista, DUT valinta, pitääkin käyttää MTV ohjelmissa. Boxin kiinteä asetus on päällä ja pitää huolen että Ylen kotimaisissa tekstitys on aina näkyvissä.
    Eenhän tuon sai päälle valitsemalla DUT, Hollanti. Mutta jotain on muuttunut jokin viikko sitten koska tekstitystä ei saa näkymään enää mitenkään.
    Jouni Juusola
  • MTV halpuuutti jokin aika sitten tekstityksiä. Kokeilin suorakatselussa MTV3 HD:llä asiia - ei toiminu Topfield CRC 1400:lla. Vaikuttaisi siltä, että MTV3 on luopunut tästä palvelusta, vaikka valinta onkin kanavalla tarjolla.
    PW
  • Väittivät et siellä kaikki ok ja viestitti syyn operaattorille. No ihan normi settiä kun oon toiminut ton merkin huoltopäällikkönä. Nyt jäin eläkkeelle.
    Lähtöpäässä jotain muutettu koska ite en oo muuttanut mitään
    Jouni Juusola
  • Nyt ehtisin testaa ennen 10 uutisia. Dut päälle niin tekstitys oli ja sit äkkiä saman tallennus, katso ja dut päälle niin jopas näky.
    Joko joku korjas jotain jossain tai sit ei näy ku svan taas tulee. Bulltes onkin jo loppunut.
    Pääasia et toimis tulevaisuudessa. On kätevä ominaisuus niin ei tarvii kerrostalossa luukuuttaa täysillä.
    Jouni Juusola