Miksi MTV Music loppui ennenaikojaan?

Sen piti muuttua vasta huomenna MTV-kanavaksi, miksi se MTV Music loppui jo tänään 30.9.?

Kommentit

• En tiedä vastausta kysymykseen. Tapahtuiko DNA:n toimesta vai jonkun muun kanavanjakelu-ketjussa.

Mutta näyttää ohjelmaoppaan perusteella siltä, että samantyyppiset ohjelmat ainakin tällä hetkellä katseltavissa molemmilla Paramount Networksillä ja ilmaiskanavista poistuneella MTV Finlandilla.

Mörkö
  • Molemmilla Paramount Network kanavilla 38 ja 50 on edelleen MTV Finlandin ohjelmatiedot. Näin ainakin TV:n ohjelmaoppaassa. DNA, korjatkaa vika!
    JP
  • Paramount Networks Suomi
    https://www.paramountnetwork.fi/

Noudatteleeko sitten maksullisen MTV:n ohjelmakartta tätä ohjelmarunkoa?
    http://www.mtv.no/schedule

Eipä oikein tietoa kun ei ole tuota kanavaa katsellut mitä ohjelmia siellä ohjelmakartalla on ollut. Maksukanavia minulla ei ole ollut vuosikausiin.

EP