Miksi näin

Discovery Chanel kanavan fonttikoko on erilainen (voi olla muillakin kanavilla)
– hubilla suoraan katsottuna fontti on pieni
– castattuna aidon Chrome cast laitteen kautta fontti on ”normaali”
fonttikoon säätö ei vaikuta millään tavalla.

National Geographic kanava
– hubilla katsottuna ruudun yläreunassa teksti National Geographic
– castattuna ruudun yläreunassa teksti National Geographic HD
lieneekö kuva HD laatuinen cast:in kautta.
castaus lähteenä Ipad, Anroidkänny ja Win7/Chrome

Lisäksi kumastuttaa (ainakin tämä, ja kyllä moni muukin, niistä tuonnempana)
Cmore suoratoistopalvelun asetusten erilaisuus Win7/Chrome vs. Hubi
- windowsilla saa mm. suomi tekstityksen päälle (hyvä lisä heikkokuuloisille)
Pertti O Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• National Geographic HD DNA TV:n appin kautta lukee ainakin sen takia, että se streami tehdään HD kanavalta. Ei taida olla HD laatua (edes 720p), mutta parempi kuin antenninkautta nykyään kuitenkin (ehkä vähemmän pakattu.).

Sama voisi koskea tuota Discoveryä, että eri lähteestä tulee, kun teksti on poltettu kuvaan (ainakin antennilähetyksessä), joten sitä ei voi säätää.

Käsittämätöntä on sellainen, että antennin kautta 57 kanava Cmore Hits kanavalla lukee C MORE HITS HD, vaikka kanava ei ole HD 😀
    JJJ
  • Saman tekstitys ongelman olen huomannut esm. Fox HD-kanavalla. Näitä tekstitys ongelmia alkoi ilmestyä jo viime vuonna, kevään paikkeilla, ensin Disney Channel ja Disney XD-kanavilla, joilla suomenkielinen tekstitys pomppas ylöspäin ruudulla, pahimillaan se oli keskellä kuvaruutua, jos alareunassa näkyi esm. ohjelmatekijöiden jne. tietoja.
    Itsellä käytössä topparin C2400
    Kime
  • Vielä tuosta National Geographic kanavasta:
    Samanaikainen tallennus hubilla, verkkoon ja kovolle
    tallenteissa ruudun yläreunassa teksti:

-tallenteessa verkkoon teksti: National Geographic HD
    -tallenteessa kovolle teksti: National Geographic

Kuvanlaatu on silmämääräisesti parempi verkkotallenteessa.
    Pertti O
  • Oletko antenniverkossa? Taitaa tulla Hubin kovalevylle tallennus suoraan DVB-T/T2 -antennivirittimeltä ja antennissahan ei lähetetä kyseistä kanavaa HD-versiona. Striimiversio on taas DNA:n päässä käännetty/huononnettu alkuperäisestä HD-kanavan kuvasta, joka on tarjolla kaapeliverkossa.
    Hande