Miksi osa kanavista ei näy tietokoneella?

YLE1, YLE2 (ja osa muista kanavista) ei näy, mutta YLE Teema & FEM näkyy (ja osa muista kanavista). Olen kirjautunut ulos ja takaisin sisään, mutta se ei ainakaan auta. Mikä auttaa. Windows 10.

Kommentit

• Hei Hanski!

Vanhan DNA TV:n suorissa lähetyksissä on tällä hetkellä yleistä ongelmaa.Tämä vikatilanne on meillä korjauksessa ja toivomme, että lähetykset saadaan pian taas näkymään normaalisti. Uuden DNA TV:n puolella lähetykset toimivat tälläkin hetkellä ja Ylen sisältöjä pääsee katsomaan myös Yle Areenan kautta.