Miksi puhelimeeni voi soittaa mutta en voi soittaa itse?

Puhelin toimii mutta en voi soittaa kenelläkään.sanoo vaan että tästä numerosta ei voi soittaa.lasku on maksettu.
Kk

Kommentit

• Oletko kokeillut käynnistää puhelimen uudestaan?
    mie
  • On kokeiltu
    Kk
  • Soittaminen estetty.
    Verkko varattu / ruuhkautunut.
    Ei yhteyttä verkkoon.

Sim-kortti ongelma.
    Onko mahdollista koittaa toisella puhelimella,
    saatko mistään lainaksi puhelinta.
    Laita sinne oma sim korttisi ja soita.Mitä tapahtuu,
    vieläkö ilmoittaa samaa.
    Agualung
  • Oletko tarkistanut, että laskuja ei ole maksettu myöhässä? Kuulostaisi siltä, että liittymä olisi suljettu myöhässä olevan laskun vuoksi. Jos tämä on tilanne, niin liittymä aukeaa sen päivän aikana, kun maksusuoritukset ovat kirjautuneet meille perille ja näkyvät maksettuina.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • On maksettu
    Kk
  • Ja kaikki laskut näkyvät jo itsepalvelussakin www.dna.fi/kirjaudu maksettuina?
    Jos näin on, niin olisi hyvä tosiaan kokeilla sim-kortin toimivuutta toisessa puhelimessa, niin saat testattua onko ongelma kenties puhelimessasi, vai itse liittymässäsi. Onko puhelut kuitenkin aiemmin toimineet normaalisti, eli kyse ei ole ihan uudesta liittymästä jonka olet vasta ottanut käyttöön?