Siirry uusimpaan kommenttiin

Miksi tietoturvaohjelma putoaa pois lapsen kännykästä

Miksi tietoturvaohjelma putoaa pois päältä jatkuvasti lapsen kännykästä?Kun aktivoi uudestaan,syntyy tietoihin toinen samanlainen kännykkä. Kun ennen aktivointia katsoo tietoja,niin ohjelma ilmoittaa kännyn olevan turvattu vaikka se ei pidä paikkaansa.

Kommentit

 • Hei Pasi, mistä puhelimesta ja käyttöjärjestelmän versiosta on kyse, antaako sovellus mitään virheilmoitusta puhelimessa?
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kyse on Honor7Lite puhelimesta. Käyttöjärjestelmää en nyt sää kun ei ole se puhelin tässä. Sovellus ei anna mitään virheilmoitusta. Ei edes minun puhelimessa oleva sovellus,vaan tulee vain tieto että puhelin on turvattu. Joudun aina kysymään tyttäreltä onko sovellus käytössä.
 • Täsmentäisitkö vielä mistä epäilet, että tuo tietoturva olisi pudonnut pois, jos ohjelma kuitenkin ilmoittaa että tietoturva olisi käytössä?
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Siis ohjelma on kyllä kännyllä,mutta se on pudonnut pois päältä. Kun aktivoin sen uudestaan päälle,ilmestyy minulle kännyyn tieto uudesta samanlaisesta kännystä. Eli tyttärellä olisi olevinaan kaksi samanlaista kännykkää turvattuna ?
 • Ongelma saattaisi liittyä tuohon Huawei/Honor -puhelinten ultravirransäästötilaan, aiheesta on keskusteltu aiemmin ketjussa https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-turvapaketti-ei-pysy-paalla/
  Suosittelen kokeilemaan auttaako ketjussa mainittu asetusten vaihto ongelmaan.
  DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.