Miksi tietoturvaohjelma putoaa pois lapsen kännykästä

Miksi tietoturvaohjelma putoaa pois päältä jatkuvasti lapsen kännykästä?Kun aktivoi uudestaan,syntyy tietoihin toinen samanlainen kännykkä. Kun ennen aktivointia katsoo tietoja,niin ohjelma ilmoittaa kännyn olevan turvattu vaikka se ei pidä paikkaansa.
Pasi Nupponen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pasi, mistä puhelimesta ja käyttöjärjestelmän versiosta on kyse, antaako sovellus mitään virheilmoitusta puhelimessa?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyse on Honor7Lite puhelimesta. Käyttöjärjestelmää en nyt sää kun ei ole se puhelin tässä. Sovellus ei anna mitään virheilmoitusta. Ei edes minun puhelimessa oleva sovellus,vaan tulee vain tieto että puhelin on turvattu. Joudun aina kysymään tyttäreltä onko sovellus käytössä.
    Pasi Nupponen
  • Täsmentäisitkö vielä mistä epäilet, että tuo tietoturva olisi pudonnut pois, jos ohjelma kuitenkin ilmoittaa että tietoturva olisi käytössä?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Siis ohjelma on kyllä kännyllä,mutta se on pudonnut pois päältä. Kun aktivoin sen uudestaan päälle,ilmestyy minulle kännyyn tieto uudesta samanlaisesta kännystä. Eli tyttärellä olisi olevinaan kaksi samanlaista kännykkää turvattuna ?
    Pasi Nupponen
  • Ongelma saattaisi liittyä tuohon Huawei/Honor -puhelinten ultravirransäästötilaan, aiheesta on keskusteltu aiemmin ketjussa https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-turvapaketti-ei-pysy-paalla/
    Suosittelen kokeilemaan auttaako ketjussa mainittu asetusten vaihto ongelmaan.