Millainen mokkula kannattaa hankkia

minulla on Lenovo pc, käyttöjärjestelmä windows 8. Nettiyhteys Dna-mokkula. Älykännykkää ei ole, mutta puhelinliittymääni laitettiin kuulumaan myös nettiyhteys joulukuussa. Tarvitsen pienen tabletin lähinnä äänikirjojen kuunteluun (lähinnä iltaisin sängyssä 😀 ) . Millainen tabletti minun kannattaa hankkia? Nettiyhteyshän tulisi Dna-mokkulan Wlanista. Entä tämä nettiyhteys puhelinliittymästä, jota en käytä, koska ei ole älykännyä.
Siis millainen tabletti kannattaa hankkia?

Eija Temisevä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Eija!

Koko tablettivalikoimamme löydät täältä. Jos hakusessa on edullinen ja helppokäyttöinen tabletti, voisivat esimeriksi nuo tällä hetkellä tarjouksessa olevat Huawei MediaPad  T3, T5 tai Samsung Galaxy Tab olla sopivia valintoja sinulle.

Tarvittaessa saat apua ostopäätöksen tekemiseen myyntipalvelustamme numerosta 0800 550044 tai paikan päältä DNA Kaupasta.