Millainen on DNA TV HUBI palvelu

Kyselen että millainen on tämä palvelu`? Itse olen tosin kiinni elisa viihteessä. hetken aikaa. Hinnaltaan dna tv olisi huomattavasti halvempi.
Mutta näkyykö halpuus sitten tekniikassa?
Omistan qled tcl. smart tv.n Jos sillä on merkitystä
Dna.n 10m ilmanen laajakaista taloyhtiössäni.
Pelittää ainakin Elisa viihdettä että olettasin myös Dna.ta vai onko näin?
tanjuska1941 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Tuolla on sivutolkulla juttua  Dna hubista.

  Hakutuloksia sanalle: dna hubi

  BQ24
 • Ok. selvä.

  anteeksi kun erehdyin kysymään uudestaa

  tanjuska1941
 • Minnulla on ollut tv-hubi käytössä n. puoli vuotta. Tällä kokemuksella uskallan sanoa, että tämä palvelu on täysi lelu. Ihmettelen, miksi tällainen toiminto on lanseerattu markkinoille täysin keskeneräisenä ja testaamattoma. Varsinkin viikonloppuisin palveluun pääseminen kestää kymmeniä minuutteja. Eräänä lauantaina yritin päästä tallentamaan mielenkiintoista ohjelmaa. Ohjematietoja hubi yritti löytää 20 minuuttia. Ruuden keskellä vaan neliöt jatkoivat pyörimistään. Sitten meni hermo. Jos olisin tiennyt millaista tämä touhu on niin en todellakaan olisi ottanut.
  Reiska
 • Reiska: eipä oo kyllä mulla ollut tuommoisia ongelmia ikinä.

  Palvelu ollut käytössä nyt ainakin kolme vuotta. ehkä pidempäänkin.

  Mutta ei tämä silti mikään supertuote ole. Hoitaa mulla tallentimen hommat ihan ok.
  Vesa
 • Tässä tuotteessa on mielestäni paljon potentiaalia. Päivityksien kautta on tullut joitain hyviä ominaisuuksia. Toivotaan että tulevissa päivityksissä huomioidaan asiakaspalautteilla ilmoitetut epäkohdat ja korjataan ne👍
  jaazaa
 • Monelta harmilta olen varmaan välttynyt, kun en ole halpaa etsinyt. Kesäkuussa tulee 4 vuotta täyteen, kun tätä hubia on markkinoitu. Joidenkin mielestä harvakseen tulevat pöivitykset ovat vain huonontaneet  palvelua ja joidenkin mielestä parantaneet. Ilmeiseti osaaminen on DNA:lla huonoa, kun laite tuntuu olevan kovin laitteistoriippuvainen.
  Minulla on tallentava HD-boxi ja siinä TV-kortti maksullisia kanavia varten. Kortin liitännäisenä olevaa DNA TV:tä ei ole juuri ollut tave käyttää, vaikka sitä varten olenkin Chromen tietokoneeseen asentanut.
  PW
 • PW: mullakin oli joskus tallentava boxi. Itse asiassa neljäkin vaikka ostin vain yhden. Ja aina katosi tallenteet kun boxin lähetti takuuhuoltoon. Ei enää kiitos
  Vesa
 • Minulla on ollut Topdieldin tallentava boxi vuodesta 2011 ja luotettavasti on toiminut. On toki selvä, että tallenteet katoavat, jos kiintolevy formatoidaan huollossa tai boxi vaihdetaan.
  Minulla on myös Wbox HD3, jonka salaamattomat tallentteet eivät ulkoiselta levyltä katoa, jos boxi vaihtuisi.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.