Milloin DNA on lopettamassa 3G:n?

Elisa ja Telia ovat lopettamassa v. 2023 tienoilla.
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Daniel!

  Mitään varmistettua aikataulua 3G-verkosta luopumiselle ei vielä tässä vaiheessa ole.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Miksi ihmeessä tämä keskusteluketju on arkistoitu elikkä suomeksi sanottuna piilotettu kun varmasti moni muukin haluaa tietää saman asian? Eli sen että milloin Dna lopettaa 3G-verkkonsa.
  Pistäkäähän takaisin näkyville niin että muutkin saa tietää vastauksen.
 • Toivottavasti palvelutaso ei huonone entisestään, kun joissain paikoissa ja tilanteissa vekottimet tipahtaa 3G-verkkoon, on se parempi kuin ei yhtään mitään ja veikkaisin, että juuri noihin katveisiin ei ihan ensimmäisenä ole 5G-verkkoa tulossa.
 • Voisiko dna käydä alottamaani ketjuun vastaamassa? https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/3g-markkinarako/

  Olisi positiivista edes kuitata, että asia selvityksessä. Nyt kun ainoana operaattorina ei ole 3G:n sulkemis päätöstä tehty niin perustakaa uusi kampanja, joka menee näin: haluatko puhua puhelimessa ja käyttää nettiä vielä 2023 vuoden jälkeen? dna:lla se onnistuu, emme ole sulkemassa 3G verkkoja ja minimoimme asiakkaidemme päästöjä, ettei päätelaitteita tarvitse uusia turhaan.
  Laittakaa markkinointi tiimiin ylläoleva idea.

  3G:n sulkeminen on kuitenkin parempi kuin 2G:n, mutta siirtymäaikaa pitää olla ja nyt olisi korkea aika saada tietää johtoportaan päätöksistä. Ei verkkoa voida sulkea alle vuoden varotusajalla. Itsellä ja kaikilla muilla, joilla ei ole voLTE laitetta loppuu yhtäaikainen käyttö netille ja puheluille.
 • Nyt tuli tietoa eli Dna sulkee 3G-verkkonsa vuoden 2023 loppuun mennessä kuten muutkin operaattorit.

  https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69916236&scrollTo=8Pgo5L0JIrwv&returnUrl=https%3A%2F%2Fcorporate.dna.fi%2Fuutishuone%3FscrollTo%3D8Pgo5L0JIrwv

  2G, 4G ja 5G verkot jäävät toimintaan normaalisti.
  Jari

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.