Milloin liittymäni aukeaa?

Päivitin taloyhtiölaajakaistan nopeuden (otin tuplakaistan tms. jonka mukana tuli myös liittymä tabletille) Myyjä sanoi että nettiliittymä aukeaa "toimituksessa", kunhan vaan käynnistän modeemin uusiksi. No tabletin netti alkoikin toki toimia, kun laitoin uuden sim-kortin laitteeseen, mutta tietokoneen netti ei. Mukanatulleissa papereissa lukeva sopimuksen alkamispäivä on jo mennyt. Missä vika?