Milloin netti alkaa toimia?

Hei,

Olin rekisteröinyt vuokra asuntoa taloyhtiönettiin, sain tilausvahvistuksen, 13 tunnin päästä vieläkin netti ei toimi asunnossa (Asunnossa on ethernet pistorasia)

Kommentit

• Hei, saat tekstarilla ilmoituksen kytkentäajasta. Normaalisti kytkentä tapahtuu muutaman arkipäivän sisällä, mutta viimeistään parin viikon kuluttua.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voi olla, että joudut myös hyppykaapelilla kytkemään sähkörasialla nousun käyttöpaikalle.