Siirry uusimpaan kommenttiin

Milloin radiokanavien jakelu ktv-verkossa pk-seudulla loppuu?

Kyselen koska haluan varautua etukäteen ja varautua myös mahdolliseen ktv-operaattorin vaihdokseen jos taloyhtiö niin päättää..
Jari

Kommentit

 • Hei Jari!

  Mitään tarkkaa aikataulua ei vielä tässä kohtaa pystytä antamaan. Kaapeliverkon modernisointityöt alkoivat menneenä syksynä ja töitä jatketaan hiljalleen muutaman vuoden ajan. Taloyhtiöitä ja asiakkaita tiedotetaan asiasta hyvissä ajoin ennen kuin muutos tulee ajankohtaiseksi.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Jari ehdotit aiemmin että, saataisiin kaikki alueen normaalisti kuuluvat asemat kuuluviin lopetuksen sijaan sitä kannatan.
  wallu
 • Kannatusei valitettavasti auta. Ne loppuvat ja sillä siisti.
  PW
 • pw miksi harju&pöntinen löytyy edelleen listauksessa vaikka kanava on poistunut? Kiitos.

  Iskelmä/Harju & Pöntinen | DNA
  EnOleMarkku
 • Mistäpä PW sen tietäisi kun hän ei tietääkseni ole Dnalla töissä vaan asiakkaana. Ja miksi sitten Dnan kanavalistauksesta löytyy kanavia jotka on aikaa sitten poistunut, mene ja tiedä, mutta on siellä muutakin virheellisyyksiä mitä tuota listaa katselin, esim. mm. Mezzo kanavaa ei muka saisi lainkaan Hubille IPTV-jakelussa vaikka todellisuudessa saa ja listassa on muitakin virheellisyyksiä. Samaten radiokanavalistaus on ajastaan jäljessä koska siellä on kanavia joita enää ei ole olemassakaan mm. Radio Sputnik ja Kiss joka on nykyään vain nettiradio. Eivät siis viitsi panostaa noihin kanavalistauksien paikkansapitävyyteen.
  Jari
 • Jari ehkä kyse oli htv:n aikaisesta toiminnasta toiminnot myytiin dna:lle. Entinen antennihenkilö saattaa joskus tietää asioita.
  Ällä
 • Jari: Radio Sputnik ei ole nettiradio vaan loppui kokonaan. Kiss kilkuttaa kyllä nettiradiona.
  Ällä
 • Ällä, tiedän kyllä että Radio Sputnik on lopettanut kokonaan eikä ole edes netissä kuultavissa. Ehkä ilmaisin itseäni vähän huonosti mutta tarkoitin tosiaan että Sputnikia ei enää  ole olemassa ja Kiss on pelkkä nettiradio.

  Jari
 • Vaikka TV-kanavan lähetystoiminta loppuu, DNA ei tyhjennä kanavapaikkaa, vaan pitää kanavapaikkaa varattuna ehkä n. 1 vuosi. Siinä toivossa, että se tulisi takaisin.
  Paramouth kanavalla on nyt heidän Paramounth+ mainoksensa. Ihme että DNA sen sallii.
  Radiopuolella kanavanimet vaihtuvat, kun DNA ei niistä välitä. Kanavayhtiöt vaihtavat kanavan nimeä ja sisältökin vapaasti, kunhan lähetystaajuus pysyy samana ja sellaisina ne sitten on kaapeliverkon kautta kuunneltavissa.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.