Milloin tallenteet tulevat katsottavaksi?

Kuinka kauan kestää saada tallennetut ohjelmat katsottavaksi? Tänään klo 13.30 loppunut Formula 1: Kanadan osakilpailu ei vieläkään (nyt klo 14.15) ole siirtynyt tulevista tallenteista tallennettuihin. Kännykällä tarkistaessani koko ohjelmaa ei ole olemassakaan, ei tulevissa tai suosikeissa, vaikka selaimella se siellä näkyykin. Käsittääkseni ennen ei ole kestänyt näin kauaa?