Milloin valokuituliittymä kytketään?

Hei,

taloyhtiöömme pitäisi tulla tänään 28.10. taloyhtiölaajakaista (valokuitu). Monelta yhteys kytketään yleensä? Nykyinen VDSL-liittymä toimii vielä.

yst. terv. SP

Kommentit

• Hei SP!

Kun yhteys on kytketty niin tästä tiedotetaan vielä erikseen. Kytkennästä voit tiedustella tarkemmin asiakaspalvelumme kautta.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.