Siirry uusimpaan kommenttiin

Minkä mukaan laskun eräpäivä määräytyy?

Hei!
Minkä mukaan laskun eräpäivä määräytyy?
Olisi kiva tietää,onko siihen jotakin "säännönmukaisuutta",vai laittaako DNA laskuihin eräpäivät summanmutikassa...Kun esim.Canal Digitalin laskun eräpäivä on aina kalenterikuukauden viimeinen arkipäivä (pankkipäivä),niin vuoden aikana tietää päivälleen,koska laskut tulevat,minäkin kuukautena...Se helpottaa maksujen järjestelyä ja talousasioita...Tykkään suunnitella aina kerralla vuoden tulot ja menot päivän tarkkaan,tai niin tarkkaan,kuin mahdollista...

Kommentit

 • Hei, laskun eräpäivä määräytyy sen perusteella milloin laskusi lähtee meiltä sinulle. Käytännössä siis saat aina esim. puhelinlaskusi samaan aikaan kuusta. Valitettavasti laskun eräpäivään (eli siihen mihin aikaan kuusta lasku erääntyy) ei voi itse vaikuttaa ainakaan tällä hetkellä.

  TV- ja laajakaista -palveluiden kohdalla voi itse valita muutamasta vaihtoehdosta mikä eräpäivä olisi itselle paras, tai halutessaan valita pidemmän laskutusjakson, jos tahtoo laskun vaikkapa useammalta kuukaudelta kerrallaan.

  Tarkemmin tilannettasi päästään katsomaan kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme, sieltä voidaan tarkistaa mihin aikaan kuusta laskusi erääntyvät.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei!

  Onko  laskun laskutusjakso kalenteri kuukausi ,koska erääntyy?
 • valitettavasti näyttää nyt siltä, että eräpäiväni siirtyisi kunkin kuukauden alkuun, koska saan silloin eläkkeeni, nyt ei ole onnistunut millään pitämään säästöä tilillä nykyiseen eräpäivään saakka.
 • Hei Yngvar!

  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan katsoa tilannetta. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • olen uusi dna-asiakas 16.12 alk. milloin eka laskun eräpv?

 • Hei Tuija!

  Saat ensimmäisen laskun luultavasti ensi kuun aikana. Tarkemmin emme laskuasioita voi tätä kautta hoitaa, vaan nämä hoituvat asiakaspalvelumme kautta.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Olen ilmoittanut haluvaan laskun joka kuun 15 miksi ei ole muuttanut sen HUOM ei 6 päivä!!!!!@@!!!!!!se normaali laskut muut laskut ok eräpäivä on joka kuun20p.

  Olen soitanut kerran viime kuussa.
 • Hei Rolf!

  Ikävä kyllä kaikille laskuille kuten puhelinlaskuille ei ole mahdollista valita eräpäivää itse vaan se määräytyy aina automaattisesti. Laajakaista- ja viihdepalveluiden laskuille eräpäivän valinta on mahdollinen. Jos laskutusasioden kanssa on jotain epäselvää niin kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Korjatkaa nyt hyvät DNA:laiset nämä laskut sellaiseksi että saa laitettua eräpäivän vaikka palkkapäiväksi. huomattavasti helpompi suunnitella elämää kun se mitä tilillä on, on oikeasti käytössä eikä niin settä sitä pitää pantata ja miettiä että koska se puhelin lasku taas tulee. Tällä hetkellä olette ainoa ärsyttävä maksujen saaja jolle eii pysty määrittämään laskulle omaa palkkapäivää, esim 15. päivä!
  Timo Jansen
 • Olen myös sitä mieltä, että puhelinlaskun eräpäivää pitää ehdottomasti voida siirtää asiakkaalle sopivaksi.
  Varmasti Dna:lla varaa palkata atk expertti hoitamaan asia tai sellainen on jo talossa.
  On aika hölmöä, jos asiakkaan pitää alytä avata esim uusi puhelinliittymä alkamaan siten, että laskun eräpäivä myös määräytyisi sopivaksi.

  Puhelimessa liittymää tilatessa, muistakaa myyjät sanoa tabletin liittymästä, että se pitää siirtää itse tai erikseen esittää pyyntö.

  Minä maksoin toiselle yritykselle 2 kuukautta liikaa, koska en tiennyt, että se irtisanominen piti itse tehdä tai Dna liikkeessä erikseen pyytää samalla, kun liikkeessä aktivoitiin puhelinliittymän siirto.
  Tietysti oletin, että samalla siirtyvät puhelin sekä tabletin liittymä.
  Onneksi tuli tarkastettua lasku, jolloin älysin lopettaa liittymän.

  Muuten uutena asiakkaana kaikki toiminut tähän asti hyvin.
  Anja Rautiainen
 • Myös puhelinlaskujen laskutusjaksoa on nykyään mahdollista vaihtaa ja eli eräpäivän sijoittumista esim. kuukauden alkuun tai loppuun on siis mahdollista vaikuttaa. Valitettavasti täysin samaa kiinteää eräpäivää ei ole mahdollista valita, sillä eräpäivä voi hieman vaihdella laskutusajoista riippuen. Jos laskutusjaksoa tahtoo vaihtaa niin tämä onnistuu olemalla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, kiitos!

  https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.