Siirry uusimpaan kommenttiin

Minulle tulee jonkun toisen ihmisen laskut ja muu posti

Minulle tulee jonkun toisen ihmisen laskut ja muu posti
Leena Sateensilta Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei Leena!

  Jos osoitteesi tulee siis DNA:lta kirjeitä toisen henkilön nimellä niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, että saamme yhteyden kyseiseen asiakkaan ja tiedot saadaan ajantasalle. Väärään osoitteeseen tulleet kirjeet voit palauttaa postille ja kirjoittaa kirjeen päälle ettei henkilö asu ko. osoitteessa.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Siis sähköpostit, ei kirjepostit. Jonkun laskut ym. Enkä ala soittamaan asiakaspalveluun, maksamaan ja jonottamaan. Samahan se minulle on, mutta jos haluatte hoitaa asian kuntoon niin kerron kenen postit tulee, kun soitatte.

  Edit: Poistettu puhelinnumero // DNA Ida S
  Leena Sateensilta
  (Päivitetty ) Ilmoita asiaton sisältö
 • Hei Leena!

  Ethän oman ja muiden asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi jaa yhteys- tai asiakastietoja täällä julkisella keskutelufoorumilla.

  Pääsemme korjaamaan ongelman ja päivittämään laskutustiedot, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli et halua tämän vuoksi meille soittaa, voit myös esimerkiksi laittaa viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Minulla ei ole oma dna:ta, en ole dna:n asiakas. En tee tämän asian eteen nyt enää tämän enempää, vaan jatkossa poistan minulle tulevat ties kenen laskut. En todellakaan ala omalla ajalla ja omaan laskuun toisten asioita tämän enempää hoitamaan. Kunhan ajattelin, että teitä kiinnostaisi tämä asia.
  Leena Sateensilta

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.